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Schriftenreihe der Professur für Molekulare Lebensmitteltechnologie

Schriftenreihe der Professur für Molekulare Lebensmitteltechnologie

 




Übersicht


Typ : Buchreihe
Verlag : Cuvillier Verlag
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»Schriftenreihe der Professur für Molekulare Lebensmitteltechnologie« als Buchreihe bei Büchern (Auswahl)


Isolation and application of phenolic compounds as antifungal agents with particular reference to alk(en)ylresorcinols from rye bran (Band 4)
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Methods for the characterization of wheat flour and wheat flour dough in the context of frozen processing (Band 5)
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Characterization of selected Polyphenol-Protein Interaction Products in alkaline-treated Sunflower Meal
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Einfluss freier Fettsäuren auf die kristallisationskinetischen und polymorphen Eigenschaften von Kakaobutter und - äquivalenten
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Role of glutathione and Botrytis cinerea laccase activities in wine quality
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Effects of cell wall degradation on the polyphenol content and profile of red berries during juice production
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