Buch


Fundamentals of Food Process Engineering

Fundamentals of Food Process Engineering

Romeo T. Toledo; Rakesh K. Singh; Fanbin Kong

 

106,99 EUR
Lieferzeit 12-13 Tage



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Autorinformation
Inhaltsverzeichnis


Übersicht


Verlag : Springer International Publishing
Buchreihe : Food Science Text Series
Sprache : Englisch
Erschienen : 20. 10. 2018
Seiten : 633
Einband : Gebunden
Höhe : 254 mm
Breite : 178 mm
ISBN : 9783319900971
Sprache : Englisch

Du und »Fundamentals of Food Process Engineering«




Autorinformation


Romeo T. Toledo, Ph.D. is Emeritus Professor; Rakesh K. Singh, Ph.D. is Professor and Head; and Fan-bin Kong, Ph.D. is Associate Professor, in the Department of Food Science and Technology at the University of Georgia, Athens.

Inhaltsverzeichnis


Units and Dimensions.- Material Balances.- Gases and Vapors.- Energy Balances.- Flow of Fluids.- Heat Transfer.- Kinetics of Chemical Reactions in Foods.- Thermal Process Calculations.- Aseptic Processing.- Refrigeration.- Evaporation.- Dehydration.- Physical Separation Processes.- Emerging Food Processing Technologies.

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