Buch


Food Safety in Poultry Meat Production

Food Safety in Poultry Meat Production

Kumar Venkitanarayanan; Siddhartha Thakur; Steven C. Ricke (Hrsg.)

 

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Inhaltsverzeichnis


Übersicht


Verlag : Springer International Publishing
Buchreihe : Food Microbiology and Food Safety
Sprache : Englisch
Erschienen : 21. 03. 2019
Seiten : 390
Einband : Gebunden
Höhe : 235 mm
Breite : 155 mm
ISBN : 9783030050108
Sprache : Englisch

Du und »Food Safety in Poultry Meat Production«




Inhaltsverzeichnis


1. Salmonella in poultry meat production.- 2. Organic poultry production- Current status and challenges.- 3. Antibiotic usage in poultry production and antimicrobial resistant Salmonella in poultry.- 4. Campylobacter in poultry.- 5. Pre-harvest approaches to improve poultry meat safety.- 6. Post-harvest approaches to improve poultry meat safety.- 7. Advances in packaging of poultry meat products.- 8. Advances in vaccines for controlling Salmonella spp. in poultry.- 9. Advances in vaccines for controlling Campylobacter spp. in poultry.- 10. Metabolomics, microbiome and gut health in relation to pathogen colonization in chickens.- 11. Conventional, molecular and new generation approaches for detection of pathogens in poultry meat.- 12. Avian Pathogenic Escherichia coli –link to foodborne/urinary tract infections in humans.- 13. Regulations in poultry meat processing.

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